Sapa yang baca tolong share

*SALAM MOHON TUAN / PUAN TOLONG BACA.*
*PENTING SANGAT…*

Admin mohon izin beri laluan sebentar.
Assalamualaikum semua tolong pastikan benda nie info ke group lain. Pagi tadi terima pesanan dari *Whatsapp Group Ustaz Zainudin* dari Jabatan Agama Islam Selangor, dia suruh sebarkan perkara ini.

Puak yahudi dengan sengaja telah membina beberapa website untuk menyebarkan maklumat yg salah mengenai *Al-Quran* dan Hadis, dengan itu sila berhati-hati terhadap websites berikut & beritahu sahabat lain.

*1) www.answering-islam.org*
*2) www.aboutislam.com*
*3) www.thequran.com*
*4) www.Allahassurance.com*

Tolong kirim pesanan ini kepada seramai muslim yang boleh kerana jika tidak mungkin ramai orang islam akan mendapat maklumat yang salah mengenai agama Islam.

Tadi ada mintak Ustaz kat UM check. Dia kata betul . Paling bahaya adalah *www.answering-islam.com*

*Minta Perhatian !*
Jika dengar lagu *”It Will Rain”* by Bruno Mars, *JANGAN* ikut nyanyi sekali. Ada sebaris lirik yg mbawa kita ke arah *MURTAD !*

*Tak payah dgr langsung lagu tu. Ini liriknya :*
There’s *no religion* that could save me
(tiada agama yang boleh selamatkan aku)
No matter how long my knees are on the floor
(tak kira berapa lama aku berlutut di lantai)
*TIADA AGAMA ?*

*Hati-hati ! ALLAH MURKA*, sebab kita terlena oleh lagu-lagu barat yang enak didengar . Tapi tak faham erti nya . Tolong sebarkan jika anda sayangkn *ISLAM*.
Ada 2 pilihan untuk anda.

1. Biarkan di dalam moment anda tanpa bermanfaat untuk org lain.

2. Anda sebarkan pada semua kenalan anda. Rasulullah bersabda “Barang siapa yang menyampaikan 1 (satu) Ilmu saja dan ada orang yg mengamalkan, maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia) dia akan tetap memperoleh pahala.

Buat semua yang punya FB. Tolong block fb yang bernama *”Rudy Yohanes Hutagalung”* dan *”Jasmine Always-Happy III (Dajjal)”*. Wanita Iblis yang terkutuk telah menghina *NABI S.A.W* dan mengatakan Nabi Muhammad adalah Nabi anjing !

Bagi yang punya HP tolong sebarkan teks ini ! Kalau yang tidak menyebarkan , sama saja membiarkan orang kafir menghina Nabi kita dan Agama !

*DILARANG !*
Menyanyi lagu 2NE1 dan EXO ‘MAMA’ kerana ada ayat dan latar yang tidak elok bagi seorang Muslim .

*CL (2NE1)* membuat lagu *’CRUSH’* solo *CL* memasukkan suara orang Arab mengaji dalam Al-Quran. *EXO* ada maksud yang tidak sepatutnya Muslim sebut , iaitu Rap Kai yang mengatakan *”Masukkan Kami kafir”* itu maksud Rap Kai .

Sebarkan sekarang Sekiranya anda tidak hantar, itu bermaksud anda telah dibisik oleh syaitan Terpulanglahh…

*PELIHARALAH AGAMA ISLAM KITA*